divendres, 21 de febrer del 2014

Enguany hem iniciat un PQPI-PTT de vivers i jardins!



Som l'alumnat del PQPI-PTT de Vilafranca del Penedès, de l'especialitat de “Vivers i Jardins”.

Estem a l’Institut Alt Penedès i tenim un terreny amb arbres fruiters ( llimoner, magraner i figuera), un hort (amb tomàquets, mongetes, albergínies) i en un futur proper disposarem d'un hivernacle en condicions on plantarem plantes d'interior.  

Durant el primer trimestre hem començat per netejar el terreny. Hem seguit amb la poda d'arbres, manteniment de les eines de treball (desbrossadora, moto serra, tallagespa) i hem aprés a posar oli per lubricar les màquines.

També hem fet un banc amb fustes reciclades, per poder asseure’ns i esmorzar prenent el sol. I una taula baixa que té un calaix.

Tenim un magatzem que ha necessitat que el netegéssim i el condicionéssim abans de fer-lo servir. Allà guardem eines, maquinària i coses de l'hort, com els adobs.

Hem fet plànols i un croquis del terreny del jardí, perquè necessitem saber les mides exactes i pensar què podem plantar a cada lloc.

Per treballar a l’hort duem un uniforme de jardiner, de color verd. Nosaltres hem hagut de comprar dos parells de guants (uns de goma per netejar i uns de cuir per protegir-nos les mans ) i unes ulleres de protecció.

Ens esta agradant molt aprendre coses noves i estar a l'aire lliure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada