dijous, 31 d’octubre del 2013

QUÈ FA L'ALUMNAT DEL CURS PASSAT?


Abans d'iniciar un nou curs procurem fer balanç de l'anterior, per veure els èxits assolits i els aspectes a millorar.

Com a tutora del curs d'auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic, puc dir que l'èxit del curs 12-13 s'ha basat, d'una banda, en veure el procés de maduració i creixement personal d'aquest fantàstic grup de nois i noies i, de l'altre, en l'altíssima inserció educativa del nostre alumnat. En efecte, després del seu pas pel PQPI tots i cadascun d'ells ha seguit estudiant, si bé han agafat camins diversos en el trajecte vital que van endegar amb nosaltres.






En aquest sentit, cal destacar que, dels 15 alumnes que varen començar el curs, tretze el varen aprovar i dos es van donar de baixa, en ambdós casos per inserció educativa en altres ofertes formatives.

A més, tres alumnes varen obtenir una qualificació superior a un vuit. Això va obrir-los automàticament la porta per a poder realitzar enguany un Cicle Formatiu de Grau Mitjà.

Sis persones més es van presentar a la prova d'accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà i la van superar.


D'altra banda, una persona va obtenir el graduat en ESO i quatre més es van quedar a les portes de fer-ho, ja que varen aprovar 5 dels 6 mòduls obligatoris per a obtenir-lo. Aquests alumnes tenen enguany la possibilitat de completar aquests estudis en paral.lel a l'obtenció d'un CFGM.

Cal afegir que quatre ex-alumnes han decidit centrar-se enguany en la realització del mòdul C (opcional) per a l'obtenció de l'ESO. I estic convençuda que, si segueixen en la línia de treball, interès i adquisició de responsabilitat, de ben segur ho aconseguiran.

Des d'aquí aprofitem per desitjar-los un bon any, ple d'esforç, treball i èxits.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada