dimecres, 5 de febrer del 2014

Dissenyem aparadors!




QUÈ HEM FET A LES CLASSES D’APARADORISME AL PRIMER TRIMESTRE?


Som el grup de “Auxiliar” vendes, oficina i atenció al públic. Des  que hem començat el curs del PTT hem estat practicant com es decora un aparador i de quina manera.
Primer de tot ens han ensenyat el vocabulari adequat, com ara: boutique (que vol dir botiga petita especialitzada en moda), atrezzo (que significa decorat, amb tots el elements necessaris per la decoració), bodegó ( grup decoratiu i format per diversos articles), etc.

Seguidament ens han ensenyat el significat de cada color i com es creen a partir de la combinació dels primaris. També vam portar-ho a la pràctica i vam fer un cercle cromàtic.

Hem aprés a embolicar caixes de diferents maneres i a fer llaços atractius, com ara  amb forma de clavells i pom-pom.
 
Hem realitzat objectes decoratius amb elements reciclats com: joies amb càpsules de Nespresso, moneders amb brics de llet.

Vam aprofitar la festa de la castanyada i tardor, fent un aparador  decorat amb fulles d’arbres pintades amb colors càlids. També hi vàrem afegir una castanyera en relleu dibuixada i creada per nosaltres.

Hem aprés a identificar els diferents colors amb imatges i paraules representatives com ara:
Verd: imatge d'un camp. Significat: tranquil·litat, il·luminació i harmonia.
Vermell: imatge d'un cor. Significat: passió, sensualitat, amor i força.

Per l’aparador de Nadal vàrem inflar un globus i l’hem cobert amb paper de diari,  enganxant-lo amb cola blanca. Després el vam pintar de color blanc, vam tirar-hi neu artificial i el vàrem empolsinar de purpurina.  Vam fer també un Pare Noel i el vam pintar.

Aquestes classes han estat entretingudes, hem après i hem aprofitat idees per fer els nostres regals a la nostra família.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada